Zpět Zpět na seznam akcí

Vinařské jaro v IBC 2015

23.04.2015

Vážení hosté,

po velmi zdařilém prvním ročníku degustace vín, bychom Vás rádi pozvali na Vinařské jaro v IBC 2015 konané 23. dubna. Sunset restaurant ve spolupráci se Společenstvím vlastníků budovy IBC pořádá 2. ročník degustace vín od vinařů z jižní Moravy v atriu budovy IBC. Během večera budete mít možnost ochutnat různé odrůdy vín od nejlepších vinařů. Sunset restaurant bude servírovat speciality formou rautu a příjemnou atmosféru naladí cimbálová skupina Free Crazy Ants.

Přejeme skvělou zábavu a mnoho vinařských zážitků

18:30 – 23:00 Volná degustace vín od 10 vinařů z jižní Moravy

Seznam vinařství:

vinařství Gotberg
vinařství Plaček
vinařství Ampelos
Magnum Wines
vinařství Skoupil
vinařství Reisten
vinařství Lahofer
vinařství Radocha
Mikrosvín Mikulov
vinařství Bábíček/Vacenovský 


18:30 – 23:00 Během večera bude hrát cimbálová skupina Free Crazy Ants

Dress code: Business casual
Parkování zajištěno zdarma před budovou IBC nebo ve vnitrobloku budovy.
Šatna zajištěna v čistírně oděvů v IBC (atrium budovy, Příkop 6).

Cena vstupenky 600 Kč (prodej vstupenek v Sunset restaurant bude zahájen od 23. března)

V ceně vstupenky je welcome drink, volná degustace vín, veškeré občerstvení, cimbálová skupina, vinařská brožura, ve které budou uvedena všechna vinařství, která budou během večera prezentovat svá vína a degustační sklenička s logem akce, kterou si pak můžete odnést na památku. 
 

V případě zájmu stát se partnerem akce, možnosti inzerce v brožuře, možnosti fakturace vstupenek nebo jakýchkoliv dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat.

Radek Fryšták
provozní Sunset restaurant
Tel: 722 959 421
E-mail: provozni@sunset-restaurant.cz 

 

Občerstvení během večera 

18:30 - 19:30 
Kanapky
Crostina z corny bagety s uzeným lososem a limetovo-bazalkovou pěnou
Crostina z ciabatty plátky uzeného hovězího jazyka s jemným jablečno- křenovým mousse
Crostina z francouzské bagety s mangovo-mascarpónovým krémem a prosciutto šunkou


od 19:30
Studený raut
Paštika z kachních jatýrek, želé z brusinek a růžového sektu, hruškové pyré
Sušená vepřová panenka, houbový tartar, želé z hrubozrnné hořčice
Kuřecí galantina plněná sušenými rajčaty a kapary
Mozzarella s rajčaty, domácím bazalkovým pestem a olivovým olejem
Variace trhaných listových salátů zakápnutá vinagrettem
Variace českých  a slovenských sýrů doplněná sušeným ovocem, ořechy a ovocným chutney
Variace čerstvého pečiva (francouzské bagety, crostiny, corny bageta, kmínový chleba)

Dezert
Čokoládové dortíčky s krémem z mascarpóne zdobené čerstvou jahodou


od 19:30
Teplý raut
Camembertové rösty s cibulovou marmeládou
Kuřecí stripsy
Vepřové řízečky
Pečená vepřová kýta na jablkách a hřebíčku (kozí rohy, sterilované okurky, křen, hořčice, nakládané cibulky, nakládané kukuřičky, olivy)
Srnčí guláš na jalovci a červeném víně





Partneři akce







Na vaši návštěvu se těší Sunset Restaurace Brno.